Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 21 d’abril del 2012

Reset

Després de les dues jornades en que no s'ha mogut la distància, arribem al clàssic. Abans d'això però, aquest dimarts i dimecres es van jugar les semifinals de Champions. El Madrid va ser el primer en jugar i va perdre al camp de la final per 2-1 davant del Bayern de Munich, aquesta derrota va picar una mica als madridistes per com s'havia perdut. Per l'altra part, el dimecres va ser el torn del Barça que també es va endur una derrota d'Stamford Bridge per 1-0 però la sensació era diferent entre els barcelonistes, que tot i la derrota, vam sortir contents per com s'havia perdut.
Ara no vaig a dir que desitjava que perdés el Barça però la victòria del Chelsea davant dels blaugranes, d'aquella manera, em va alegrar. El Barça portava una ratxa d'uns 10 o 11 partits guanyant i queden 6 o 7 partits després del clàssic d'avui. Una ratxa de victòries de 18 partits és gairebé impossible, o si més no, psicològicament carrega molt, en canvi, enllaçar una ratxa de 7 o 8 partits guanyant és més possible. El de Stamford Bridge és l'únic partit que es podia perdre i així va ser, ara toca guanyar-ho tot.
Així doncs, van perdre els dos favorits per jugar la final de la Champions, a veure si la final és Chelsea-Bayern... toquem fusta!
Avui al clàssic s'ha de jugar un partit seriós, vigilar els primers 10 minuts i si es pot "maxacar", fer-ho.
SOM-HI BARÇA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada