Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 23 d’abril del 2012

Barça juga, Madrid guanya

El matx de dissabte va ser un dels pocs partits dolents que se li va veure fer al Barça però són humans i ho van demostrar. Va ser un partit ple d'imprecissions amb les passades, moltes imprecissions. Si alguna cosa té de diferent el R. Madrid diria què és l'únic equip que pot ficar nerviós al Barça i això és digne d'elogiar. Tot i així, el Barça va fer un bon partit, com a mínim amb intenció, i es va esforçar com sempre. Per contra, el R. Madrid es va defensar molt bé i molt ordenat i les poquíssimes ocasions que va tenir les va aprofitar al màxim, cosa que si hagués fet el Barça el resultat hagués estat a favor d'aquest últim.
En fi, es va veure un partit entre dos equips, mai millor dit, perquè... qui sabria dir-me els jugadors més destacats??
El 1-2 final va donar la lliga gairebé sentenciada per al Madrid. Una dada curiosa és que, els dos únics enfrontaments en que no hi hagut polèmica arbitral mediàtica ni batalles ni violència, han estat els dos únics partits que el Madrid ha acabat emportant-se la victòria, què serà??

FELICITATS R. MADRID, per fi es comporteu com el que sou encara que només sigui quan guanyeu. I pel títol de lliga, clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada