Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 30 d’abril del 2012

Ni lliga ni Champions, però amb orgull.

Setmana fatídica per al F.C. Barcelona a la secció de futbol. Després del partit d'anada a Londres i el del Camp Nou davant del R. Madrid, el partit contra el Chelsea va ser un altre cop la mateixa història, el Barça jugant i el contrari a defendre's. Aquest partit va semblar una pel·lícula de por, el Barça ho va tenir tot de cara i no ho va poder aconseguir. Primer amb la lesió de Cahill (suplent de David Luiz), la targeta vermella directa a Terry, el 2-0 ja aconseguit, un penal a principi de la segona part... i ni així, a més a més, per acabar de rematar tota la mala sort i partit surrealista, el paquet de TORRES va marcar!!! Empat a 2 final, els seus dos gols als temps de descompte.
Per acabar de rematar la setmaneta, PEP GUARDIOLA ens va dir que ja no seguirà com a entrenador del Barça per a la temporada vinent.
Tampoc ha estat tot malament, al menys el R. Madrid també va caure contra el Bayern de Múnich al Bernabéu, a la tanda de penals. Els penals aturats de Neuer a Cristiano Ronaldo i Kaká, junt amb el fallat per Sergio Ramos (enviant-la als núvols) van deixar fora de la final de la Champions a Llourinho i els seus súbdits. BAYERN-CHELSEA serà la final com ja ho vaig dir aquí mateix mig en broma.
El cap de setmana ens ha deixat amb la victòria en lliga del Madrid contra el Sevilla per 3-0, amb gols de Cristiano i Benzema (dos gols) i la victòria del Barça al Teresa Rivero per 0-7!! gols de Messi (2), Pedro (2), Keita, Alexis i Thiago, aquest últim ha fet una celebració amb ball inclòs amb Dani Alves que pot ser no venia a compte ja que feia el 0-5 en camp rival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada