Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 9 de gener del 2012

Ja en van 3!

Bon any a tothom, però sobretot per a Leo Messi que avui s'ha endut la tercera pilota d'or consecutiva al seu palmarés. El discurs d'avui ha estat molt emotiu a l'agraïr davant de tothom els seus mèrits a Xavi, que sense dubte, ha estat un jugador clau per a que Messi hagi estat el guanyador. Si els gols no contessin tant... VISCA XAVI!!! el millor centrecampista de la història sense cap mena de discussió.
També ha estat guanyador Guardiola com a entrenador masculí de l'any i l'ha dedicat al seu segon, Tito Vilanova, com a amic, company i assistent. Aquesta dedicatòria ha estat molt emocionant ja que s'ha dirigit en català i se l'ha notat molt emotiu.
Dir també sobre aquesta gala els guardonats com a millor onze: Casillas, Dani Alves, Piqué, Sergio Ramos, Vidic, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Messi, Cristiano Ronaldo i Roney.
La nota fosca va ser el partit d'ahir contra l'Espanyol en Cornella-El Prat, l'equip va estar bastant descentrat i espés, això sumat al bon partit de l'Espanyol, va donar com a resultat l'empat a u final. Això sí, la polèmica va estar al minut 92 on van haver unes claríssimes mans a dintre de l'àrea de l'Espanyol a xut de Pedro, però en fi...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada