Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 19 de gener del 2012

Felicitats Pep!

Victòria del Barça al Bernabéu per 1-2. Cristiano ha avançat al Madrid als 11 minuts amb un xut ras que Pinto hagués pogut fer alguna cosa. Els gols de Puyol a la treta d'un córner i d'Abidal (sí, Abidal) a passada de Messi en la segona part han donat el triomfs als barcelonistes. Ha estat un partit bastant semblant als passats, bany del Barça (avui sí, no com el de lliga) i entrades criminals dels jugadors del Madrid, en especial, Pepe. Aquest individu sembla que tingui llicència per a matar, sembla increïble que hagi pogut acabar el partit. Carvalho també pot donar gràcies al colegiat engominat. Ramos no ha vist ni targeta...
En quan a la lliga el passat cap de setmana, que anem a dir... VILLARATO!! ai aiii, el dia que aixequin la manta... El Barça es va imposar al Betis al Camp Nou per 2-4 però va patir "de lo lindo", amb un 2-0 es van deixar empatar 2-2 i tot i que l'àrbitre s'empenyava en que no passés d'aquí, el Barça va poder capgirar el marcador. El Madrid per la seva part va començar perdent i a la segona part li van anular el que seria el 0-2 al marcador per un increïble inexistent "fora de joc" que es va inventar l'àrbitre per art de màgia, casi un metre per darrere de l'últim defensa del Madrid i a més, que sortia del seu propi camp!!