Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 21 d’octubre del 2014

Setmana pre-clàssic

Per fi ja ha tornat la lliga. La parada per seleccions sempre es fa molt llarga, això sí, ens va deixar mal sabor de boca a la sub-21 que s'ha quedat fora de les olimpíades, una llàstima. A l'absoluta, destacar la gran errada del capità de la selecció, d'Iker, que es va menjar una falta que anava al centre de la porteria.
Un cop en lliga, els tres "titans" han tret els seus partits amb porteries a zero. CR7 torna a marcar un gol de penal, cosa ja habitual.
Destacable les informacions dels programes esportius de la 6a i 4 on es notava que desitjaven que Messi no jugués. La imparcialitat és molt evident amb aquestos programes. Cal dir també que Messi va fer 10 anys del seu debut al primer equip del Barça i es veu que Arbeloa va fer el mateix al Madrid (reportatges més extensos que els de Messi). També cal remarcar el documental de "sense ficció" a TV3 on es van mostrar declaracions d'alguns protagonistes de l'època. Jo el que vaig entendre en un petit resum és el següent: Franco no li agradava el futbol en un principi però per fer propaganda de la "marca España" va utilitzar al R.Madrid ja que el Barça era el millor equip de l'estat amb diferència i no es feia la idea de que millorés amb la presència de Di Estefano junt amb la de Kubala. Això va ser que Di Estefano acabés al Madrid, per compensar forces, ja que era l'equip de la capital. L'ajut d'un president i vicepresident avispat com Santiago Bernabeu i Saporta van fer que el Madrid pogués jugar competicions europees on el Barça no podia jugar. Els contactes de Saporta van ser claus. A Franco li va començar a agradar el futbol perque veia que España s'estenia tenint com a favorit l'equip blanc. Va ser una mena de simbiosi. I després es parla d'una època on el president comité d'àrbitres, José Plaza; era un seguidor màxim del R. Madrid i es notava, 19 anys al poder i només una lliga del Barça. Aquesta lliga va ser just un any que els àrbitres els dessignaven per democràcia, al any següent ja va tornar a ser de manera unilateral pel nombrat president.
Canviant de tema, avui es juga Champions contra l'Ajax al Camp Nou, i el menda lerenda estarà allí :D
El partit es presenta amb la necessitat de guanyar però amb cautela perquè aquest dissabte es juga el clàssic al Bernabeu.
Si teniu twitter, us recomano que seguiu a @hoyendeportes4 i @elchirincircotv, jo me'n ric molt. El sarcasme és màxim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada