Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 6 d’octubre del 2014

Pujades i baixades

Després de la golejada a Granada, el Barça va fer un partit molt dolent a París davant del PSG caient derrotat per 3-2. Ter Stegen va passar a dir-se "Tres Stegen". Aquesta última jornada a Vallecas, al campionat lliguer, ha tornat a la porteria Claudio Bravo, deixant la porteria a zero la 7a jornada consecutiva des de l'inici de la lliga, cosa que ha aconseguit així un nou rècord. El conjunt madrileny (que el millor joc que es veu a la capital) va disputar un bon partit contra el Barça on Messi es ve veure una mica amb falta de punteria, cosa molt poc habitual. Un gol d'ell i un altre de Neymar van deixar el marcador en 0-2. Una cosa destacable va ser la substitució de Neymar l'últim quart d'hora, cosa que sembla que s'està fent ja una costum i no crec que al jugador li faci massa gràcia.
El Madrid va acumulant golejades, tot i que el partit contra el Vila-real no va ser tant fàcil com el marcador (0-2) va reflexar finalment.
L'Atleti de Madrid està una mica desconegut, també com el Barça, una de cal i una d'arena. Goleja al Sevilla per 4-0 i cau davant el València a Mestalla per 3-1.
Aquest últim, el València, sembla que porti pas ferm a fer grans coses a la lliga, la falta de competir a Europa és un gran ajut per aconseguir aquest objectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada