Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 8 de desembre del 2012

Moltes coses

Cada vegada trigo més per a escriure, disculpeu. Del primer que volia parlar és de l'Espanyol. Farà unes dues setmanes que va canviar de president (Joan Collet) que la seva emvestidura va ser un "show". Van ser unes eleccions horribles, el mal ambient era espectacularment vergonyós. La gent cridava al nou president que no va poder fer un discurs en condicions i van haver baralles i tot per algunes persones que van pujar a parlar. No havia vist mai tal espectacle. Pocs dies després (després de perdre el seu primer partit com a president) el president va fer fora a Mauricio Pochettino, el seu relleu va ser el mexicà Javier Aguirre.
Pel que fa als esports en general, podem destacar que la exentrenadora de natació sincronitzada Anna Tarrés ja s'ha fet veure per programes, no sols de ràdio, si no també de televisió. També podem destacar la medalla de bronze de les olimpíades d'Atenes 2004 en llançament de pes que se li ha otorgat a l'espanyol Manolo Martínez per eliminació de 5 participants per dòping.
I què podem dir del Barça? doncs que ara sí, ha batut el rècord històric de la lliga al seu inici (13 victòries i un empat). Tot i així, només està a 6 punts de l'Atleti i a 11 del Madrid ja que el derbi al Bernabeu va ser per a l'equip visitant (hi ha coses que no canvien).
I si parlem de Messi... quin ensurt ens va donar el dimecres al Camp Nou davant del Benfica. Tot el camp es va quedar mut després de veure a Messi queixant-se de dolor en rebre un cop del porter visitant. Tot i així, va seguir la jugada i va xutar a porta. El rècord de Muller de 85 gols en un any natural a tan sols un gol per igualar-lo li va fer treure aquest plus. Sort que ja està bé i potser demà jugui contra el Betis.
Per altra part, ja vam ser testics de la recuperació de Thiago i d'Adriano, jugadors importants. Avui ja té l'alta Alexis i a qui no li faltarà massa per reaparèixer és un jugador que a mi particularment m'agrada molt, Isaac Cuenca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada