Total de visualitzacions de pàgina:

Loading...

diumenge, 23 de desembre de 2012

Es menjarà els torrons Mou?

El missatge de Mou va ser clar i evident amb el simple fet de deixar a Casillas a la banqueta al partit d'ahir en la Rosaleda contra el Màlaga. Deixar al millor porter del món a la banqueta contra un equip de Champions i a casa del rival... per una decisió tècnica? La victòria del Màlaga es veia vindre.
Mourinho està demanant a crits que el facin fora per poder embutxacar-se la gran morterada, després d'haver renovat el seu contracte fa cosa d'uns tres mesos fins el 2016. Dimitir? hahaha... (suposo que va pensar).
Això sí, després de tot aquest espectacle trobo jo que difícilment ocurrirà el que vol gran part del futbol espanyol. Tot indica a que tito Floren se li ha perdut la butxaca de Doraemon que semblava que tenia, aquell pou sense fons ple de diners. Després de quatre anys amb una notable mà negra que regulava els arbitratges a la lliga espanyola, sembla ser que la crisi també afecta a tito Floren perque aquesta mà negra ha desaparegut des que la passada temporada van arribar a l'avantatge de 10 punts del Madrid sobre el Barça, a falta de 9 o 10 partits per a que finalitzes, suposo jo que ja feia massa olor. Des d'aquell moment que ja no hi ha escàndols arbitrals. És més, diria inclòs que en algun partit li han pitat en contra al R. Madrid... costa de creure!
16 punts són els que separen els merengues dels culés, i sembla ser que la hipotètica destitució de Mou no milloraria gaire la situació. Mourinho sòl deixar els seus equips bastant destruits. Però al menys la imatge del R. Madrid sí que ho agrairia, i el futbol espanyol també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada