Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 27 de febrer del 2012

R. Madrid 007

Altra jornada amb la mateixa cançoneta. Ramos i Pepe, Pepe i Ramos, el "dúo sacapuntas". Aquestos dos individus tenen llicència 007, és a dir, llicència per a matar. I és que aquestos dos van passejant-se pel camp sense cap mena d'escrúpul repartint a "diestro i siniestro" amb total impunitat. El partit del diumenge contra el Rayo va ser exagerat, Ramos va fer un penal de traca i mocador que deuria d'haver estat expulsió directa en el primer quart de partit. Es veu clarament que està aturant-se i mira de reüll a Costa i li fot una colzada al coll amb una força desproporcionada, l'àrbitre Fernández Borbalán no va veure res de res. Minuts abans el senyor Pepe va fer una entrada sense pilota a prop de la línia de banda amb tota la planxa al turmell de Piti. Aquesta falta de Pepe tampoc va ser mereixedora de targeta per part de l'àrbitre. A la imatge es veu que va aposta al turmell ja que ni tan sols mira la pilota, la seva mirada assassina està clavada al turmell de piti i deixa recaure tot el pes del seu cos. Senyor Pepe i senyor Sergio Ramos, són vostés uns GUARROS.
El gol de Cristiano Ronaldo de taló (amb tota la xamba del món) va fer que el R. Madrid derrotés al Rayo, que va acabar amb 10 amb una expulsió de Michu per treure-li la pilota netament a Kedhira. Al R. Madrid no li van expulsar a ningú.
Per part del Barça, va guanyar a l'Atletico amb gols de Dani Alves i Messi, aquest últim un autèntic golàs de falta que els matalassers van picar de "pardillos" al ficar-se a la barrera sense haver-la demanat ningú. El gol de Falcao va donar molta emoció al partit ja que en aquell moment l'empat no servia per a res.
També va haver polèmica  als últims minuts amb unes mans de Sergio Busquets defensant una pilota aèrea dintre de l'àrea. Sí, van ser mans. Sí, ningú les va veure. Sí, pot ser li van fer falta i tampoc li van deixar baixar el braç ja que el braç de Miranda li'l obstaculitzava. Tret d'això, l'àrbitre va estar molt encertat, trobo que és el primer àrbitre que treu les targetes que toca treure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada