Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 20 de febrer del 2012

Fent la mà

El Barça en el partit d'ahir va fer la mà al València. Va ser un Barça impressionant que ben bé hagués pogut ser un marcador d'escàndol ja que el millor jugador del València, tot i rebre cinc gols, va ser el porter Diego Alves. El partit va començar amb un gol de "un per l'altre i casa per agranar" per part de la defensa blaugrana, el gol el va pescar Piatti. Dos gols de Messi abans del descans van fer part de justícia al marcador. A la segona part es resistia molt el tercer gol que va arribar a botes de Messi al minut 75, va repetir deu minuts més tard fent el seu "póker" de gols. L'últim gol va arribar al minut de descompte amb una vaselina de Xavi en una pilota solta que va quedar a l'alçada del punt de penal.
La part negativa del dia d'ahir va ser a la secció de bàsquet, on un Barça irreconeixible va perdre al Palau Blaugrana la final de la Copa del Rei davant d'un grandíssim Madrid. El resultat no deixa indiferent a ningú ja que el Barça va rebre més de setanta punts, vaja, molts més, 74-91 va reflectar el marcador final. Les actuacions de Llull (23 punts) i Carroll (22 punts) per part madridista van ser determinants sent Llull l'MVP de la final.
A waterpolo, també es va jugar la final de la Copa del Rei ahir i el guanyador va ser el Sabadell per un resultat de 11-10 davant del Barceloneta.