Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 10 de desembre del 2011

Goodbye Manchesters

Jornada de Champions ben estranya la d'aquesta setmana, va ser la fi de les fases inicials (les lliguetes) i va deixar alguna que altra decepció. La primera va ser la derrota del València davant del Chelsea en Stamford Bridge per 3-0 amb un gran Drogba (el paquet de Torres no va ni jugar), això va deixar eliminat el València de la Champions però podrà jugar l'Europa League. Tot i així, la gran sorpresa van ser les eliminacions dels Manchesters, tant el City com el United van quedar fora d'aquesta competició i jugaran, junt al València, l'Europa League. També ho farà l'últim campió d'aquesta, l'Oporto, fent que la mateixa guanyi en prestigi amb aquestos "4 fantàstics".
El Barça per la seva part va quallar un gran partit amb quasi tots el jugadors del Barça B amb un contundent 4-0 davant del Bate Borisov que semblava un equip de 2a B. Cal destacar d'aquest partit la brillantor d'Isaac Cuenca (jo ho deia jo, sino mireu els articles més antics), els dos gols de Pedro i la gran actuació de Marc Bartra.
Pel que fa al Madrid, va guanyar 0-3 amb dos gols "robats" a l'Ajax que pobres van veure com quedaven fora de la Champions per la victòria, si més no sospitosa, de l'Olimpyque de Lyon per 1-7 (6 gols en menys mitja hora).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada