Total de visualitzacions de pàgina:

Loading...

diumenge, 14 de setembre de 2014

Tornem de nou!

Després d'un any sabàtic (amb el bloc) tornem amb energies renovades, ja que amb el Tata no va haver-hi prou. Què ha canviat? Doncs moltes coses. El Madrid va guanyar la Champions en l'últim minut fent un joc molt pobre, cosa que no sorprèn, i l'Atleti va guanyar la lliga en l'últim partit contra el Barça gràcies a que l'àrbitre va voler no donar com a bo el gol legal de Messi. La copa també la va guanyar el Madrid a gairebé l'últim minut també amb un joc paupèrrim, com no. El Barça només va guanyar la supercopa d'Espanya i va lluitar la lliga fins l'últim partit al que li van estafar un gol vital, i finalista de la copa. Tot i no haver fet un joc espectacular, per detalls un poc més guanyem lliga i copa.
Tot això dóna lloc a que enguany sí que il·lusiona, la tornada de Rafinha, el fitxatge de Rakitic i Mathieu, i l'eclosió de Munir i Sandro. El pitjor ha estat aquest estiu, no sabem vendre i fitxem caríssim. Per a mi especialment el fitxatge de Luis Suárez no l'hagués fet, però ni per 10 milions. Per cert, prengueu nota de Samper.
El Madrid per altra part es perd amb les "estrelletes" de torn i s'han desfet de Di Maria, dels millor jugadors del món, per un James, una flor mundialista. Ah, i Xabi Alonso, que jo no es que li vegi massa cosa però es veu que al madridisme li ha fet molt de mal, sobretot perque tenia llicència per a matar.
L'Atleti segueix a la seva, canvi de cromos però tot igual. El més destacable és el mourinhisme del "Cholo", anava de guardiolista l'any passat i poc a poc... en fin.
Gran partit de Munir ahir al Camp Nou, si no li haguessin anul·lat el gol (legal) hagués estat la cirereta. Neymar sembla que serà el de Brazil i Messi torna a ser Messi. El millor, tres partits consecutius amb la porteria a zero. El Madrid amb l'absència dels anomenats, ha perdut la floreta. L'Atleti, amb el seu joc "amarrategui" o mourinhista, ja li va bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada