Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 28 de juliol del 2012

Ja han començat les Olimpíades!

Primer que tot voldria comentar una mica l'Eurocopa, que em vaig despenjar una mica. Andrés Iniesta, tot i que no va marcar cap gol, va ser el millor jugador del torneig, cosa que ja estava cantat ;) i Jordi Alba, com m'imaginava, faria una molt bona actuació i així va ser, trobo que el Barça ha pagat poc per ell (14M€). La mala notícia ha estat el pixixi de Torres, això pot significar que tenim Torres per al mundial :(
Cristina Ronaldo va ser l'altra cara de la moneda, les seves ganes de ser el crack van fer que quedés a l'ombra de don Andrés. I Ramos, que gran Eurocopa que ha fet!
Molt bé, feta ja la reflexió, anem als Jocs Olímpics. Van començar ahir amb una cerimònia d'apertura espectacular. Avui ja han caigut algunes medalles però per a Espanya, de moment, no cap.
En quan a la sel·lecció olímpica de futbol... ai... l'altre dia va caure merescudament davant del Japó. Es va veure un equip espanyol molt fluix, sense benzina, i totalment desorientats. Aquest Milla trobo que és més paquet d'entrenador que Torres de jugador. Molts jugadors, a part de la falta de precissió amb la passada i els controls, estaven descol·locats. Després del gol de Japó, un còrner que remata amb el peu a boca de porteria, vam jugar igual de malament i a més a més, ens van expulsar a Iñigo Martínez. Perquè no va fer els canvis aviat? Estava cantat que havia d'haver ficat a Ander Herrera i Cristian Tello de seguida. En fi, l'absència de Thiago i Cuenca es nota molt. I perquè no estan Marc Bartra i Sergi Roberto?...
La veritat és que estic bastant indignat amb Luis Milla. Ni és bon sel·leccionador, ni és bon entrenador. Si no canvia la cosa radicalment, farem el ridícul (si es que no l'hem fet ja...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada