Total de visualitzacions de pàgina:

Loading...

dissabte, 9 de juny de 2012

Per fi torna el futbol

Després d'un temps molt llarg (o com a mínim ho ha semblat), torna el futbol. Aquesta vegada amb la Eurocopa de sel·leccions. Ahir va començar amb dos resultats, l'empat a un entre Polònia i Grècia, i la victòria de Rússia contra la República Txeca per 4-1 amb un gran partit dels russos. Avui és el torn del grup B, jugaran Holanda-Dinamarca (18h Cuatro) i Alemanya-Portugal (20h45 Tele5). Demà serà el torn d'Espanya que s'enfrontarà a Itàlia en el primer partit del seu grup (18h Tele5), el C, i més tard Irlanda-Croàcia (20h45 Cuatro). Dilluns es tancarà la primera jornada amb els partits del grup D: França-Anglaterra (18h Cuatro) i Ucraïna-Suècia (20h45 Tele5).
Espanya, que surt com a favorita pels últims títols aconseguits, ho tindrà molt magre per a fer gols. La baixa de David Villa es trobarà molt a faltar. L'únic davanter competent, Llorente, trobo que no jugarà gaires partits com a titular així què, m'imagino que tot el pes golejador recaurà amb David Silva com a fals 9 (fent de Messi) i el joc espectacular de don Andrés Iniesta. Confio amb que Iniesta marcarà uns 2 o 3 gols aquesta Eurocopa, és una "corassonà". Busquets serà un destacat en aquest equip donant l'equilibri constructor i destructor, i Xavi, si el respecten les molèsties, brillarà amb llum pròpia. Un dels possibles també destacables m'imagino que serà Jordi Alba, que amb el seu esperat fitxatge pel millor equip del món, estarà extramotivat.
De les demés sel·leccions, Rússia pot arribar lluny, la França renovada i l'Holanda d'Affelay són potències a tenir en compte, i sobretot, Alemanya trobo que és la més forta (sense comptar amb Espanya, per supost).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada