Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 7 de juliol del 2011

Inici de temporada

Andreu Fontàs ja té fitxa del primer equip sumant així un defensa més a la plantilla del Barça, estaria molt bé que fessin el mateix amb Marc Bartra i Martín Montoya... Els fitxatges de Cesc i d'Alexis Sánchez encara estan per tancar tot i els rumors que diuen que estan gairebé fets. Qui sap si Bojan Krikic encara té l'oportunitat de quedar-se si finalment no ve Alexis.
Per altra part, ja es sap el dia i l'hora del Barça-Madrid de Supercopa d'Espanya, serà el dia 17 d'agost a les 23h de la nit, Déu ni do!
Per cert, la primera jornada de lliga es celebrarà el cap de setmana del 20-21 d'agost amb horaris per confirmar, els partits seran els següents:  R. Societat-A. Madrid; R. Madrid-A. Bilbao; Màlaga-Barça; Vila-real-S. Gijon; Betis-Sevilla; Osasuna-València; R. Santanter-Getafe; Espanyol-Granada; Levante-Saragossa; Rayo V.-Mallorca.
Una altra polèmica és el primer clàssic de lliga que es jugarà al Bernabeu està fixat per al dia 11 de desembre quan el Barça ha de jugar la semifinal del Mundialet de clubs el dia 15 en Tòquio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada