Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 30 de maig del 2011

Cap de setmana rodó

Dames i cavallers, quin cap de setmana hem viscut! El Barça campió de la CHAMPIONS en futbol i en hanbol! Segon lloc d'Alonso a la F1 al circuit de Mónaco i Contador campió del GIRO d'Itàlia.
Començant pel futbol, el Barça va ser un just campió davant d'un Manchester United que només va existir durant els 10 primer minuts que va ficar la por al cos amb la seva intensitat inicial. Tot i així, no van xutar a porteria en tot el partit, només que el gol (en fora de joc). Per a tot aquell madridista que es creu les tonteries del seu tècnic, dir-li que l'àrbitre si va perjudicar a algú va ser al Barça amb unes mans dintre de l'àrea d'Evra en els primers compassos del partit i el gol de Manchester que va ser en clar fora de joc de Gigs. També és cert que a les acaballes del partit (amb 3-1 al marcador) unes altres mans de Villa que ben be també hagués pogut pitar penal si haguès volgut. Destacar el gran partit de Messi i Xavi.
A la F1, Alonso es va veure afavorit primer pel cotxe de seguretat que li va donar moltes ales perquè se li ficava tot de cara amb el possible canvi de rodes de Vettel, però aquest ho va aprofitar amb un altra interrupció que va parar la cursa a falta de 6 voltes. Al cap i a la fi, el segon lloc està més que bé.
La Champions d'handbol va ser guanyada a Colònia davant del Ciutat Reial, una final espanyola en la qual es va imposar el Barça amb rotunditat.
Pel que fa al Giro d'Itàlia, Contador va fer valer els seus més de 5 minuts d'avantatge que li portava al segon classificat i tercer Michele Scarponi (Lampre) i Vincenzo Nibali (Liquigas), ambdos italians. Va ser un passeig molt bonic que va gaudir força.