Total de visualitzacions de pàgina:

Loading...

divendres, 29 d’abril de 2011

Gran Pep

Després d'aquesta "fartà" de clàssics (encara en queda un), podem arribar a la conclusió que el Barça està acusant una mica l'esforç físic fet durant tota la temporada i també  les baixes. En aquest últim partit el més destacable ha sigut la tornada de Puyol i la tàctica que va utilitzar Pep per a ficar nerviós al R. Madrid. Es vareu donar compte que els laterals no van pujar? va ser un partit de toc i toc fins que el propi públic del Bernabeu i Cristiano Ronaldo es van desesperar, i és que el Madrid si no és en contres no té res a fer i com que el Barça no li va donar cap opció van optar per ficar-se nerviosos i fer el què millor saben fer, faltes d'impotència i plorar.
Senyor Mourinho, doni gràcies que acabi amb 10 i no amb 8 ó 9. Vostè és el que volia protegir als bons jugadors? Li diré que els millors jugadors del món estan al Barça i vostè està intentant de reventar-los, i no només al Barça sinó a la sel·lecció espanyola, gràcies a vostè s'estan trencant els llaços d'amistat què els unien.
Canviant una mica de tema perquè no val la pena, ahir al Vilarreal li van endossar una maneta en una part fent que el resultat final es quedés amb un 5-1, fent molt dificultòs la remontada a no ser que juguen com li juguen al Barça...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada