Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 20 de juliol del 2011

Copa Amèrica

Vaja decepció de copa Amèrica... començant per les lliguetes que ni Brasil ni Argentina ho han tingut fàcil i després cauen a les primeres de canvi. A més a més, s'han marcat molt pocs gols amb tant que si Kun, Higuaín, Messi, Tévez, Di María, Neymar, Forlán, Alexis...
Argentina van ser els primers en caure a la tanda de penals i al dia següent ho van fer Brasil i Xile. Si és què... tant de run run per a no res. Els únics que estan ahí aguantant el tipo són Uruguay.
Per cert, el fitxatge d'Alexis Sánchez sembla ser que està gairebé fet. El primer fitxatge del Barça... serà l'últim?

dissabte, 16 de juliol del 2011

Marta i Contador

Marta Domínguez ja l'han absolt del cas "Galgo" del que estava implicada per una presumpta trama del dopatge, per sort, la recent mare ara podrà dedicar-s'hi mentalment només a la seva filla i a la tornada en marxa de l'atletisme.

Pel que fa a Contador, no està tenint massa sort en aquest inici del Tour, ja ha tingut 5 caigudes i ha perdut molt de temps, des del dijous passat que ja ha començat la muntanya així que caldrà esperar unes quantes etapes per veure si comença a moure's del lloc 20 de la classificació i reduir el màxim els gairebé 2 minuts i 10 segons que li porta  Frank Schleck  i 1'43" del germà Andy d'avantatge.

dijous, 7 de juliol del 2011

Inici de temporada

Andreu Fontàs ja té fitxa del primer equip sumant així un defensa més a la plantilla del Barça, estaria molt bé que fessin el mateix amb Marc Bartra i Martín Montoya... Els fitxatges de Cesc i d'Alexis Sánchez encara estan per tancar tot i els rumors que diuen que estan gairebé fets. Qui sap si Bojan Krikic encara té l'oportunitat de quedar-se si finalment no ve Alexis.
Per altra part, ja es sap el dia i l'hora del Barça-Madrid de Supercopa d'Espanya, serà el dia 17 d'agost a les 23h de la nit, Déu ni do!
Per cert, la primera jornada de lliga es celebrarà el cap de setmana del 20-21 d'agost amb horaris per confirmar, els partits seran els següents:  R. Societat-A. Madrid; R. Madrid-A. Bilbao; Màlaga-Barça; Vila-real-S. Gijon; Betis-Sevilla; Osasuna-València; R. Santanter-Getafe; Espanyol-Granada; Levante-Saragossa; Rayo V.-Mallorca.
Una altra polèmica és el primer clàssic de lliga que es jugarà al Bernabeu està fixat per al dia 11 de desembre quan el Barça ha de jugar la semifinal del Mundialet de clubs el dia 15 en Tòquio.

dimarts, 5 de juliol del 2011

Esports d'estiu

Amb aquesta calor que fa ja és molta la gent que fa per anar a la platja. Així, un cop allí es poden practicar molts tipus de jocs i esports: des del "Pressing catch" dels més petits fins al tenis o volei platja. També hi és el típic "jugar a pales" a la vora del mar. Trobem també gent amb el "fressbe" o disc volador, un entreteniment amb companyia ja sígui d'una persona o d'una mascota. Entre d'altres esports que es practiquen a la sorra també es juga al rugbi i a futbol. A tot això, els dies de vent són els preferits pels que fan volar els catxirulos (cometa) i sobretot si hi ha ones, els amants del surf.

Us agrada la platja?