Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 30 de març del 2011

Hi haurà lliga!

Després de tota la setmana de tira i arronsa, finalment hi haurà lliga. I donem gràcies perquè dues setmanes sense lliga podria haver sigut un infern. El pitjor de l'assunt és el virus Fifa que donarà feina...
Pel que fa als partits de sel·leccions podem deduir que la sel·lecció és el Barça, ho sento però algú ho havia de dir ;)
I m'atreviria a dir que Iniesta està altre cop en un estat de forma molt bo, justament ara que venen els partits importants.

dijous, 24 de març del 2011

Vaga?

Està en agafat en pinces l'ajornament de la propera jornada (2-3 abril) per una vaga de la LFP. S'ha convocat amb motiu dels drets televisius i la proposta és que es deixin d'emetre els partits de futbol pels canals gratuïts fent així, que qui vulgui veure algun partit haurà d'anar al bar, comprar-se el GolT, el Canal+ o el Canal+ lliga. Només sis equips s'han ficat en contra d'aquesta injustícia per als aficionats del futbol.
Des d'aquí vull donar gràcies per ser partidaris de que tot continuï igual al Vilarreal, Atlhetic de Bilbao, Sevilla, Espanyol, Reial Societat i Saragossa.

dimarts, 22 de març del 2011

Alves fins el 2015

Per fi Dani Alves ha acceptat la renovació, la veritat és que li ha costat un munt, ja li va costar amb el Sevilla... En fi, el que importa és que ha renovat, una notícia molt bona per al barcelonisme. Des del meu punt de vista la renovació era necessària pel tipus de jugador que és. Alves és com un 3x1, (defensa, mig i extrem) amb una molt bona visió de joc i una tècnica més que acceptable, tot i que falla una mica a l'hora de centrar, però bé.
Amb aquesta renovació ens assegurem una banda molt ben coberta, aquest brasiler tindrà un caràcter una mica fora de l'habitual a can Barça però és un professional com la copa d'un pi, sempre dóna el 100% en cada partit.
Vinga Alves, aprèn a centrar com Beckham i no siguis teatrero, llavors seràs màgic.

dilluns, 21 de març del 2011

Torna el virus

Torna-li la trompa al xic, això deu pensar el Pep quan s'acosta una nova aturada de sel·leccions. Ja ho vam dir en aquest blog que quan hi han aturades per aquest tipus al Barça no li va massa bé la jornada que li precedeix, en aquell moment va ser l'Sporting de Gijón, ara ens tocarà el Vilarreal al seu camp... què hi farem, i a més sense Xavi Hernández. Al de Terrassa li van treure una targeta groga i amb aquesta farà 5 en tot el que portem de lliga, per tant, haurà de complir el seu partit de sanció. El curiós d'aquest cas és que en tot el que portem de lliga, Xavi només a comés 4 faltes, en fi...
Per l'altra cara tenim el R. Madrid que ha perdut el seu jugador insígnia, el sempre estimat pel món del futbol Cristiano Ronaldo. Aquest simpàtic jugador s'estarà de 2 a 3 setmanes de baixa per un problema muscular, ja li vindrà bé. Esperem que l'Sporting, proper rival del R. Madrid en lliga, li torni al Barça aquells dos punts que ens van treure pel nomenat Virus FIFA.

dimecres, 16 de març del 2011

Ànim Abidal!

Es sap de bona tinta què el Madrid no para de difondre rumors malignes contra el Barça. El que ningú s'esperava és que aquestos rumors es transformessin en tumors, per sort, el tumor de l'estimadíssim Éric Abidal és benigne, s'ha localitzat al fetge descobert per mitjà d'una analítica de sang rutinària. Abidal romandrà de baixa un mínim de 5-6 setmanes i que no siguin més.
Amb la notícia d'ahir ja són dos futbolistes en dues setmanes que pateixen d'aquestes malalties i és que no fa gaire, el passat 5 de març, se li va trobar un tumor maligne a un jugador del Betis (club de la lliga Adelante). Miki Roqué, de 22 anys, el pateix a la pelvis i serà baixa com a mínim fins a final de temporada. Esperem que, al igual que Abi, no es faci més llarg aquesta desgràcia.
ÀNIMS A TOTS DOS!

dimarts, 15 de març del 2011

El què faltava!

La desesperació de la caverna mediàtica messetària ja arriba a llímits de paranònia, això és massa senyors! L'última barbaritat ha estat acusar al Barça de dopar-se (i al València també). El canal pel que han decidit que es difongués ha sigut la cadena COPE. Bé... "no hasse falta desir nada màs".

dimecres, 9 de març del 2011

Justícia futbolística

El partit d'ahir va estar tatxat per una rigurosa expulsió, val que pot ser no fos per a treure-li targeta però com que li deuria d'haver mostrat abans la vermella directa, l'àrbitre deguere pensar que a la mínima l'expulsaria i, ves per on, la tonterieta del Van Persie li va costar la expulsió merescuda amb el còmput del partit.
Tot i això, la premsa esportiva d'alguns mitjans se'n fan eco del que tothom sap que no va ser així. Al Barça no li calen ajudes (si és que les té) perquè el partit d'ahir era qüestió de temps que marqués el Barça.
Avui desitgem de tot cor que guanyi el València, que el pobre Unai Emery s'ho mereix dels pals que li estan pegant per totes bandes. I a més, l'estimat Raúl, quedaria fora de la competició i així la il·lusió de molts madridistes de seguir vivint del passat.
AMUNT VALÈNCIA!

diumenge, 6 de març del 2011

Al tran-tran

Tot i què el d'ahir no va ser un grandíssim partit, la sensació donada pel Pep Team és que van jugar a mitat gas. Tot i així, el millor del partit va ser el porter visitant, Toni Doblas, que va fer unes aturades de mèrit, i la possessió de la pilota ben bé semblava del 90-10.
En fi, un partit plàcit i sense patir encara que el resultat final fos el d'1-0.